Volontiraj na CFF-u!

Pridruži se volonterskom timu i pomozi

organizirati filmski festival mladih

· CFF 1

Od 17. do 21. kolovoza održava se prvi filmski festival mladih u Benkovcu. Kako bismo organizirali super kul festival potrebna nam je pomoć. Ako si mlada osoba koja živi na području Grada Benkovca, imaš između 14. i 29. godina i želiš pomoći, javi nam se.

Tražimo mlade osobe koje će fotkati, snimati, pisati objave za društvene mreže i promovirati CFF, pomagati u montiranju audio i video opreme, pri pružanju super slike i zvuka, pripremanju pozornice i gledališta i sl. 

S volonterima_kama će se sklopiti volonterski ugovor, volonter_ka će dobiti volontersku knjižicu, potvrdu o volontiranju i potvrdu o kompetencijama stečenim kroz volontiranje. Volonterima_kama je osigurana oprema za obavljanje volonterskih aktivnosti, obroci i osvježenje, a svaki volonter_ka će dobiti službenu CFF majicu.

Otvorene volonterske pozicije

  • Fotograf_ica
  • Snimatelj_ica
  • Tehničar_ka slike i zvuka
  • Promotor_ica
  • Logističar_ka

Prijave za pojedine volonterske pozicije su otvorene čak do 14. kolovoza 2021. godine. 

Volonterski tim će održati pripremni sastanak 16. kolovoza tijekom kojega će se dogovoriti detalji oko organizacije i provedbe volonterskih aktivnosti. 

Zavolontiraj se s nama i pomozi nam organizirati filmski festival mladih.

broken image

Organizacija filmskog festivala je sufinancirana u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom “Generator kulture Benkovac” je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj plakata isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.