Otvorene prijave za mlade filmske autore

Pošalji svoj film i sudjeluj na prvom filmskom festivalu mladih u Benkovcu

· CFF 1

Ciklop Film Fest (CFF) je mjesto susreta i afirmiranja mladih filmskih entuzijasta i amatera te profesionalaca. Prvo izdanje filmskog festivala mladih održati će se u Benkovcu od 17. do 21. kolovoza 2021. godine. 

Ako imaš između 12. i 30. godina i baviš se filmom javi nam se! Primamo kratke i duge, amaterske i profesionalne, animirane, dječje, dokumentarne, spore, brze, snimljene jučer ili pred 5 godina. Ti reci! Samo je bitno da si u trenutku prijave mlada osoba.

Pravila za prijavu filma su vrlo jednostavna. Ispuni prijavnicu u kojoj ćeš nam navesti svoje osobne podatke, kratko opisati o čemu se radi u filmu, odabrati filmsku kategoriju i dodati poveznicu na kojoj možemo pogledati film. Prijave su besplatne. 

Prijave su otvorene do 12. kolovoza 2021. godine, a odabrane autore ćemo obavijestiti najkasnije 15. kolovoza o selekciji.

Pošalji nam svoj film jer odabrane filmove čekaju vrijedne nagrade. Više o nagradama saznaj ovdje.

 

Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Organizacija filmskog festivala je sufinancirana u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom “Generator kulture Benkovac” je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj plakata isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.