• O nama

   

   

   

   

   

   

  Ciklop Film Fest je filmski festival mladih koji se održava u Benkovcu, od mladih za mlade s mladima. Na sve strane mladi! Kako je dobio naziv? Naziv je dobio po posebnom načinu obrade benkovačkog kamena. Pločasti kamen karakterističan je po nepravilnom, lomljenom obliku i klesanoj površini. Zašto baš Ciklop Film Fest? Želimo pružiti mladim filmašima_cama priliku da pokažu svoje talente i šire ljubav prema filmskoj umjetnosti.
   

  CFF se organizira u okviru provedbe projekta Generator kulture Benkovac. 

  broken image

  Upoznaj tim

  Silvestar Petrov

  Rođen 04. svibnja 1989. godine u Zenici, BiH. Završio je studij filozofije na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu. Osoba je koja radi s mladima, trener i voditelj projekata u Udruzi Prizma. Podržava razvoj rada s mladima u ruralnim područjima Hrvatske. Njegov glavni interes je interdisciplinarni pristup neformalnom obrazovanju i radu s mladima, štoviše, kroz kreativna okruženja za učenje, vizualnu umjetnost, kazalište i glazbu.

  Luana Matošević

  Rođena 26. kolovoza 1991. godine u Locarnu, Švicarska. Voditeljica je programa u kulturi u Udruzi Prizma. Koordinira pripremom i provedbom aktivnosti projekta Generator kulture Benkovac. Studirala je fotografiju i biomedicinu. U slobodno vrijeme se bavi ilustriranjem knjiga.

  Katarina Rančić

  Rođena 23. rujna 1993. godine u Zadru. Diplomirala je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu kao inženjer grafičke tehnologije na smjeru multimedije. Voditeljica je komunikacije u Udruzi Prizma. Hobi crtanje i fotografija.

  Lucija Klarić

  Rođena 18. veljače 1998. godine u Zadru. Završila Opću gimnaziju u Benkovcu. Studirala elektrotehniku u Splitu. Voditeljica je komunikacije i promidžbe u Udruzi Prizma. Komunikativna, voli druženje i šetnje prirodom. Obožava čitati knjige. 

  Josip Petričević

  Rođen u 11. ožujka 1992. godine u Zadru. Završio srednju ekonomsku u Benkovcu. Sudjeluje u organizaciji Ciklop film festivala kao volonter. Igrao u par predstava u sklopu Dragon teatra iz Zadra. Hobi glazba.

All Posts
×