•  
   
   
  Žiri

   
   
   
   
  Upoznajte mladi tim koji će žirirati pristigle prijave.

  Nina Džidić-Uzelac

  Rođena 05. travnja 1993. godine u Zagrebu. Nakon BA filmske montaže na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu upisuje MA oblikovanja zvuka, koji trenutačno završava. Tijekom studija boravila je na filmskoj akademiji FAMU u Pragu, te stažirala u studiju za post produkciju zvuka. Radi kao filmska montažerka i dizajnerica zvuka, a bavi se i elektroničkom glazbom. Najviše voli slušati, gledati i eksperimentirati.

  Luana Matošević

  Rođena 26. kolovoza 1991. godine u Locarnu, Švicarska. Voditeljica je programa u kulturi u Udruzi Prizma. Koordinira pripremom i provedbom aktivnosti projekta Generator kulture Benkovac. Studirala je fotografiju i biomedicinu. U slobodno vrijeme se bavi ilustriranjem knjiga.

  Josip Petričević

  Rođen u 11. ožujka 1992. godine u Zadru. Završio srednju ekonomsku u Benkovcu. Sudjeluje u organizaciji Ciklop film festivala kao volonter. Igrao u par predstava u sklopu Dragon teatra iz Zadra. Hobi glazba.

 • Nagrade

 • Službena nagrada CFF-a je Dragi kamen. Skulpturu je izradio kipar Boris Cikač.

  Nagrada žirija

  Dragi kamen, nagrada za najbolji film po odabiru žirija.

  Kupon od 1.000,00 HRK za jedan komplet ulaznica za filmski festival koji se održava u Hrvatskoj po vlastitom izboru i smještaj.

  Nagrada publike

  Dragi kamen, nagrada za najbolji film po odabiru publike.

  Kupon od 500,00 HRK za dva kompleta ulaznica za filmski festival koji se održava u Hrvatskoj po vlastitom izboru.