Otvorene prijave za zimski CFF!

Pošalji nam svoj film i sudjeluj na zimskom izdanju filmskog festivala mladih u Benkovcu.

· CFF 1

Zimsko izdanje Ciklop Film Fest-a održat će se u Benkovcu od 18. do 22. prosinca 2021. godine. 

Ako imaš između 12. i 30. godina i baviš se filmom javi nam se jer otvorene su prijave za zimsko izdanje CFF-a! 

 

Pravila za prijavu filma su vrlo jednostavna. Ispuni prijavnicu u kojoj ćeš nam navesti svoje osobne podatke, kratko opisati o čemu se radi u filmu, odabrati filmsku kategoriju i dodati poveznicu na kojoj možemo pogledati film. Nakon što pregledamo i odaberemo tvoj film javiti ćemo ti se sa daljnjim uputama. 

Prijave su besplatne. 

Prijave su otvorene do 28. studenoga 2021. godine, a odabrane autore ćemo obavijestiti najkasnije 05. prosinca o selekciji.

 

Možeš prijaviti stare il' nove, dječje, dokumentarne, animirane, amaterske il' profi, eksperimentalne, igrane i zaigrane. Primamo sve! Važno je da si u trenutku prijave mlada osoba. U slučaju da se radi o grupi autora_ica u prijavi navedi da se radi o grupi autora_ica.  

 

 

Pošalji nam svoj film jer odabrane filmove čekaju vrijedne nagrade. Više o nagradama saznaj ovdje.

Na prvom CFF-u nagradu žirija je osvojila Mara Prpić sa eksperimentalnim filmom Žal, a nagradu publike osvojio je Marin Pavelić sa filmom Ljubav na prvi metak. 

Mara Prpić osvojila je nagradu žirija.

 

broken image

Organizacija filmskog festivala je sufinancirana u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom “Generator kulture Benkovac” je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.