Dogodila se Ljubav na prvi metak!

Publiku je osvojio film mladog redatelja i scenarista Marina Pavelića koja mu je donijela nagradu publike.

· CFF 1

Na prvom filmskom festivalu mladih u Benkovcu dogodila se Ljubav na prvi metak! Publiku je oduševio film mladog redatelja i scenarista Marina Pavelića, te mu svojim glasovima donijela nagradu publike. 

Redatelj i scenarist Marin Pavelić se filmom počeo baviti s 11 godina kada je snimao kratke stop-motion filmove pomoću LEGO kocaka. Njegove radove možete pogledati na YouTube kanalu Mendax Films.

broken image

Ljubav na prvi metak

Noel je imao poprilično neobično djetinjstvo. Nakon što je postao siroče, posvaja ga elitni plaćeni ubojica nježnog srca Crni Pepe. On odgaja Noela kako bi jednog dana bio samostalan mladić, ali još ga trenira za plaćenog ubojicu. Noel kreće na svoj prvi zadatak, ali kako je on emotivna osoba, je li to stvarno zanat za njega?

Uživajte u filmu.

 

broken image

Organizacija filmskog festivala je sufinancirana u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom “Generator kulture Benkovac” je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj plakata isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.