Otvorene prijave za treće izdanje filmskog festivala mladih

Pošalji svoj film i sudjeluj na filmskom festivalu mladih koji će se održati od 04. do 08. kolovoza 2022. godine u Benkovcu

Imaš film? Snimaš kratke, duge, animirane ili nešto deseto? Pošalji nam svoj film i sudjeluj na trećem izdanju filmskog festivala mladih u Benkovcu.

Ciklop Film Fest (CFF) je mjesto susreta i afirmiranja mladih filmskih entuzijasta i amatera te profesionalaca. Treće izdanje filmskog festivala mladih održati će se u Benkovcu od 04. do 08. kolovoza 2022. godine.

Ako imaš između 12. i 30. godina i baviš se filmom javi nam se! Primamo kratke i duge, amaterske i profesionalne, animirane, dječje, dokumentarne, spore, brze, snimljene jučer ili pred 5 godina. Ti reci! Samo je bitno da si u trenutku prijave mlada osoba.

Pravila za prijavu filma su vrlo jednostavna. Ispuni prijavnicu u kojoj ćeš nam navesti svoje osobne podatke, kratko opisati o čemu se radi u filmu, odabrati filmsku kategoriju i dodati poveznicu na kojoj možemo pogledati film. Prijave su besplatne.

Prijave su otvorene do 21. srpnja 2022. godine, a odabrane autore ćemo obavijestiti najkasnije 25. srpnja o selekciji.

Pošalji nam svoj film jer odabrane filmove čekaju vrijedne nagrade. Više o nagradama saznaj ovdje.22. godine u Ben

 

broken image

Organizacija filmskog festivala je sufinancirana u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom “Generator kulture Benkovac” je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.