Nagradu publike osvojio je film Everything is fine!

Mlada redateljica iz Beograda Ružica Anja Tadić osvojila je nagradu Dragi kamen

· CFF 1

U konkurenciji od ukupno 20 filmova Ružica Anja Tadić istaknula se sa svojim filmom Everything is fine i osvojila nagradu publike. 

Ružica Anja Tadić, redateljica, rođena je u Beogradu 1994 godine. Diplomirala je režiju na studijskom programu multimedijalne režije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Trenutno završava diplomski studij multimedijalne režije i priprema autorske projekte, piše kratke igrane filmove i radi na debitantskom igranom filmu. Predavačica je na tečaju režije i filma u okviru sekcije Art Kvart Start - Novo kulturno naselje.

 

broken image

 

Film prikazuje djevojku Saru, koja napokon ima završni ispit u umjetničkoj školi. Samo dan prije izložbe njezinog murala, nesigurna je i dečko uspije da je odvuče na divlju stranu. Ideja da se zabave i opuste pokazuje svoju destruktivnu prirodu i oboje riskiraju. Na kraju, Sara shvati da uopće nije sve u redu.

 

Čestitamo!

 

broken image

Organizacija filmskog festivala je sufinancirana u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom “Generator kulture Benkovac” je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.