Brod u boci osvojio žiri drugog izdanja filmskog festivala mladih

Mladi filmski redatelj Karlo Gagulić osvojio je nagradu Dragi kamen za svoj film Brod u boci 

· CFF 1

 

U konkurenciji od ukupno 20 filmova koji su pristigli iz Hrvatske, Srbije i BiH, film Brod u boci mladog redatelja Karla Gagulića istaknuo se kvalitetom, pristupom i originalnošću te osvojio nagradu žirija.

Karlo Gagulić rođen je 2000. godine u Zagrebu. Student je filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Sveučilištu VERN. Karijeru u području filma započinje kratkometražnim dokumentarcem „U svijetu anđela“, kojim se plasira na Four River Film Festival. Njegov drugi igrani film pod nazivom "Škola koja (ne) postoji" čiju režiju potpisuje, imali ste priliku pogledati na prvom izdanju Ciklop Film Festivala.

 

broken image

 

Radnja filma Brod u boci je sljedeća. Tinejdžer Noa seli se iz Splita u Zagreb kako bi živio s mamom. U novoj školi upoznaje Niku u koju se i zaljubljuje. Međutim, tragedija koja se desila u Splitu ga i dalje proganja.

 

Uživajte u filmu.

 

 

broken image

Organizacija filmskog festivala je sufinancirana u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom “Generator kulture Benkovac” je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj plakata isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.