• Odricanje od odgovornosti

  Prihvaćanjem ovdje navedenih tvrdnji preuzimate odgovornost za bilo kakvu eventualno nastalu štetu ili ozljede koje vam se mogu tijekom sudjelovanja na Ciklop Film Festivalu i obavljanja aktivnosti povezanih sa Ciklop Film Festivalom.

   

  - U potpunosti razumijem da prihvaćanje ovih tvrdnji oslobađa Udrugu Prizma, njene zaposlenike, članove i članove tijela udruge od bilo kakve odgovornosti u vezi s tjelesnim ozljedama, bolesti, smrti ili materijalnom štetom koja može nastati mojim sudjelovanjem na aktivnostima povezanima sa Ciklop Film Festivalom.

   

  - U potpunosti razumijem da Udruga Prizma ne preuzima nikakvu odgovornost ili obavezu pružanja financijske ili druge pomoći, uključujući, ali ne ograničavajuće na zdravstveno i/ili invalidsko osiguranje u slučaju povrede, bolesti, smrti ili materijalne štete.

   

  - Shvaćam da se izričito odričem svakog takvog zahtjeva za nadoknadu ili odgovornost, osim onoga što Udruga Prizma može slobodno ponuditi u slučaju ozljede ili medicinskih troškova.

   

  - Potvrđujem da ni u kojem slučaju ne budem smatrao/la Udrugu Prizmu i njezine partnere, njezine zaposlenike, članove i članove tijela udruge odgovornim za eventualno nastalu materijalnu štetu ili ozljede nastale prilikom obavljanja aktivnosti tijekom Ciklop Film Festivala.

All Posts
×